Το Κατάστημα - Home Details

Το Κατάστημα

Λίγα Λόγια για την επιχείρηση

    Με έτος ίδρυσης το 1921 στην Πάτρα την 8 Μαρτίου και ιστορία 100 χρόνων η επιχείρηση Τηλέμαχος Δ. Κανελλόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Ο ιδρυτής Τηλέμαχος Δ. Κανελλόπουλος με διορατικότητα καταφέρνει να εδραίωση το κατάστημα, σαν ένα από τα καλύτερα για την εποχή του. Παρά τις δύσκολες συνθήκες της εποχής, αναπτύσσει με εισαγωγές προϊόντων που δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά. Ευτύχησε να δει συνεχιστή τον γιό του Παναγιώτη Κανελλόπουλο που την 8 Ιουλίου 1963 αναλαμβάνει επάξια την διοίκηση της επιχείρησης.

Με μεγάλη ανάπτυξη την πρώτη δεκαετία του βιοτικού επιπέδου του πληθυσμού  συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας και ποικιλίας των εμπορευόμενων ειδών. Νέες κατηγορίες προϊόντων και κατάργηση άλλων αναβαθμίζει την αισθητική, ενισχύοντας τα ξένα και εγχώρια Brands. Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή τόσο σε ποιότητα όσο και προσιτές τιμές  περνάμε τον μισό αιώνα ζωής. Την 24 Μάιου του 1984 φωτιά καταστρέφει ολοσχερώς το κατάστημα και το μεγαλύτερο μέρος των εμπορευμάτων. Η καταστροφή δεν πτόησε των Παναγιώτη Κανελλόπουλο όπου μεταφέροντας την έδρα της επιχείρησης στην οδό Κανακάρη 159 κατάφερε να ξανακατασκευάσει το κατάστημα, σύγχρονο μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιαστικά

    Περνώντας το κατώφλι της δεύτερης χιλιετίας η Τρίτη γενιά αναλαμβάνει τα ινία της επιχείρησης. Ο Τηλέμαχος Π. Κανελλόπουλος την 1 Σεπτεμβρίου 2005 αντιλαμβανόμενος την τάση της εποχής, συνεργάζεται και ανοίγει στο ανακατασκευασμένο χώρο σε συνεργασία με το γνωστό Ελληνικό Brand «ΙΩΝΙΑ» ομώνυμο κατάστημα. Αποκλειστικά συλλογές προϊόντων, μοναδικά σχέδια, πρωτοποριακά υλικά με νέα επώνυμα προϊόντα προσελκύουν μεγάλο μέρος των νέων ζευγαριών, κερδίζοντας μεγάλο μερίδιο στις Λίστες γάμου και τις Πωλήσεις.

     Περνώντας στην πρώτη δεκαετία της δεύτερης χιλιετηρίδας με ανάπτυξη και απόσβεση της νέας επένδυσης οδηγούμαστε στην οικονομική κρίση.  Ενσωματώνοντας νέο αντικείμενο δραστηριότητας το Brand  Craftroom χειροποίητων ειδών γάμου-βάπτισης που δημιούργησε η Ερατώ Μοσχόβου και το ομώνυμο site. Η κίνηση αυτή καταφέρνει να προσδώσει μια νέα δυναμική πωλήσεων τόσο στην πόλη όσο και στην Ελληνική/Αλλοδαπή επικράτεια. Aντιλαμβανόμενοι τις νέες ανάγκες του καταναλωτή και της εποχής, δημιουργούμε ηλεκτρονικό κατάστημα Homedetails.gr με σκοπό την διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση του.  

Οι Ιστορίες μας στο Instagram

Δείτε τα τελευταία νέα μας στο Instagram
Κατάστημα
Sidebar
0 Λίστα Επιθυμιών
0 items Καλάθι

Καλάθι

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Πληκτρολογείστε για να δείτε τα προΪόντα που ψάχνετε
Scroll To Top

Εγγραφή στο Newsletter του Homedetails

Μάθετε πρώτοι για τις νέες προσφορές μας

Διαβάστε την Πολιτκή Απορρήτου

Facebook Instagram