Τρόποι Παραγγελίας - Home Details

Τρόποι Παραγγελίας

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

·        Να κάνετε την παραγγελία σας εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ακολουθώντας τα βήμα τα που υποδεικνύονται.

·        Να επικοινωνήσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2610 271 092 από Δευτέρα έως Σάββατο, 9:00 – 14:00 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στην διάθεσή σας για να καταγράψει την παραγγελία σας και να σας ενημερώσει για το αγαπημένο σας προϊόν.

·        Να επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημά μας Ερμού 64 στην Πάτρα οπού το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλεί, μπορείτε να την ακυρώσετε για οπουδήποτε λόγο με σχετικό αίτημα σας στο info@homedetails.gr ή και στο τηλεφωνικό κέντρο 2610 271 092.

·        Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω κάρτας πιστωτικής ή χρεωστικής ή λογαριασμού PayPal, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς.

·        Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωσης τραπεζικού λογαριασμού που θα μα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημα σας. Σε αυτή την περίπτωση αν προκύψουν έξοδα σας επιβαρύνουν.

Οι Ιστορίες μας στο Instagram

Δείτε τα τελευταία νέα μας στο Instagram
Κατάστημα
Sidebar
0 Λίστα Επιθυμιών
0 items Καλάθι

Καλάθι

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Πληκτρολογείστε για να δείτε τα προΪόντα που ψάχνετε
Scroll To Top

Εγγραφή στο Newsletter του Homedetails

Μάθετε πρώτοι για τις νέες προσφορές μας

Διαβάστε την Πολιτκή Απορρήτου

Facebook Instagram