Επιστροφές - Home Details

Επιστροφές

Το Homedetails.gr κάνει δεκτή επιστροφές προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα μας μετά από σχετικό γραπτό αίτημα στο  info@homedetails.gr με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της Γενικής Ταχυδρομικής ή όποιου μεταφορέα χρησιμοποιήθηκε.
  •   Οι επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε με την συσκευασία τους άρτια.
  •   Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από το παραστατικό πώλησης.

Αν τα προϊόντα τηρούν τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

  •  Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω κάρτας πιστωτικής ή χρεωστικής ή λογαριασμού PayPal, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς.
  • Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο (αντικαταβολή ή μεταφορά σε λογαριασμό) η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωσης τραπεζικού λογαριασμού που θα μα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημα σας. Σε αυτή την περίπτωση αν προκύψουν έξοδα σας επιβαρύνουν.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η χρέωση είναι 5,00 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος εφόσον έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά. Ακόμα και αν η παραγγελία ήταν άνω των 50,00 ευρώ θα χρεωθείτε διπλά μεταφορικά, 5,00 ευρώ για την αποστολή και άλλα 5,00 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος.

Οι Ιστορίες μας στο Instagram

Δείτε τα τελευταία νέα μας στο Instagram
Κατάστημα
Sidebar
0 Λίστα Επιθυμιών
0 items Καλάθι

Καλάθι

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Πληκτρολογείστε για να δείτε τα προΪόντα που ψάχνετε
Scroll To Top

Εγγραφή στο Newsletter του Homedetails

Μάθετε πρώτοι για τις νέες προσφορές μας

Διαβάστε την Πολιτκή Απορρήτου

Facebook Instagram