Τρόποι Αποστολής - Home Details

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

  • Ταχυμεταφορές/Courier: Η εταιρία μας συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική με την οποία θα σταλεί η παραγγελία σας.

Αν για οπουδήποτε λόγο θέλετε ή συνεργάζεστε με διαφορετική εταιρία ταχυμεταφορών/courier μπορούμε να σας αποσταλεί η παραγγελία, με αυτήν της αρεσκείας σας . Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών 5,00 ευρώ δεν χρεώνονται. Ο πελάτης αναλαμβάνει την πληρωμή των μεταφορικών της εταιρείας ταχυμεταφορών/Courier της επιλογής του.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής θεωρείτε Δυσπρόσιτη από την εταιρεία ταχυμεταφορών, το κόστος μεταφορικών 5,00 ευρώ χρεώνεται σαν αντικαταβολή. Σε ορισμένες περιπτώσεις που η διεύθυνση αποστολής θεωρείτε Δυσπρόσιτη από την εταιρεία ταχυμεταφορών ενδέχεται η παραλαβή της παραγγελίας να πρέπει να γίνει στο κατάστημα της. 

  • Παραλαβή από κατάστημα εταιρίας ταχυμεταφορών/Courier: Εφόσον το επιθυμείτε και μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά ή στις παρατηρήσεις της παραγγελία σας, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο σας από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών.
  •   Μεταφορική εταιρεία: Οι αποστολές με μεταφορική εταιρεία επιλέγονται σε περίπτωση που ο όγκος και το βάρος των προϊόντων είναι μεγάλος. Για αποστολές με  μεταφορική εταιρεία δεν γίνονται δεκτή η αντικαταβολή.
  • Μεταφορικό μέσο της εταιρεία μας: Για αποστολές εντός Πατρών μπορεί να γίνει χρήση δικού μας μεταφορικού μέσου.

Κόστος Αποστολής

Για παραγγελίες αξίας πάνω από 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για τις παραγγελίες με αξία μικρότερη των 50 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 5,00 ευρώ ανεξάρτητα του όγκου ή της ποσότητας των προϊόντων.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για την παραγγελία σας είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτή και είναι άμεσα διαθέσιμα, σε προορισμούς εντός Ελλάδος και εφόσον η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση αποστολής με εταιρεία μεταφορών (λόγω μεγάλου βάρους ή όγκου) ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει προϊόν μη διαθέσιμο το homedetails.gr θα σας ενημερώσει για την ημερομηνία παραλαβής.

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να αλλάξουν λόγω αστάθμητων παραγόντων (αργίες, απεργίες, καθυστερήσεις προμηθευτών, καθυστερήσεις μεταφορών κ.α.)

Οι Ιστορίες μας στο Instagram

Δείτε τα τελευταία νέα μας στο Instagram
Κατάστημα
Sidebar
0 Λίστα Επιθυμιών
0 items Καλάθι

Καλάθι

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Πληκτρολογείστε για να δείτε τα προΪόντα που ψάχνετε
Scroll To Top

Εγγραφή στο Newsletter του Homedetails

Μάθετε πρώτοι για τις νέες προσφορές μας

Διαβάστε την Πολιτκή Απορρήτου

Facebook Instagram